cél

Ez a blog az egyszerűen elkészíthető, ellenben nagyon ízletes ételekre specializálódott. Elsősorban a fogyókúrázók mindennapjait szeretném feldobni változatos és egyszerű ötletekkel, mert tudom, hogy milyen fájdalmas hetek óta csirkemellet enni csirkemellel meg brokkolival. Persze van itt minden más is azok számára, akiknek nincs szükségük súlycsökkenésre. Mindenkinek kívánok nagyon jó főzést és sok nagyszerű fogást! Kommentekben bárki feltehet kérdéseket, regisztrációra nincs szükség.

2015. január 14., szerda

Szempilla- és szemöldöknövesztő, -dúsító csodaszérum

Sokan küzdünk a túl vékonyra szedett, kikopott szemöldök problémájával, illetve akinek műszempillája volt, könnyen megritkulhatott a szempillája. Elgondolkoztam ezeken a problémákon és találtam egy elég kedvező és hosszútávú megoldást, a csodaszérumot, amit 3 hozzávalóval könnyen elkészíthetünk otthon, természetes eredetű és másfél-két hét után már látszik is az eredmény!

 Hozzávalók


1. Olívaolaj (nekem Horvátországban, egy kedves helyi családtól vásárolt olívaolaj van az üvegbe töltve) az E vitamin tartalma miatt, mely fiatalítja, hidratálja a bőrt és serkenti a szőrnövekedést.


2. E vitaminos lágy kapszula kiszúrva és kinyomva 4db (gyógyszertárban így kell kérni)

3. Ricinus olaj, köztudottan szőr- / hajpuhító és dúsító hatása van, a puhább pillákra könnyebb felvinni reggel a festéket.




Ezeket egy 100 ml-es üvegbe beletöltjük (2/3 ricinus 1/3 olíva arányban) és jól összekeverjük. Minden este, lefekvés előtt, egy megtisztított szempillaspirál keféjét (ha nincs, akkor fülpálci) belemártjuk, bekenjük vele a szemöldökünket és a szempillához nem mártjuk bele újra, csak azt kenjük a pillákra, ami ez után a kefén maradt.












Mindenkinek kellemes szépülést kívánok!

1 megjegyzés: